Den udvidede tryghedspakke

 
 

1,000.00 DKK2,500.00 DKK Ekskl. moms

Den udvidede tryghedspakke er en udvidet version af tryghedspakken. Den er til dig, som ønsker at gøre brug af alle vores services, samt ønsker flere Bisiddertimer og rådgivning. I den udvidede tryghedspakke får du Sund Bisidder guides til internt brug samt muligheden for at tilrettelægge gruppearrangementer med rabat i din virksomhed.

Ryd

Beskrivelse

Hvad får din virksomhed ud af Den udvidede tryghedspakke?

Ved at tilbyde dine medarbejdere konkrete værktøjer, mindsker du deres fysiske og psykiske fravær

  • Introduktionsopkald fra Sund Bisidder
  • Individuel vejledning til udvalgte medarbejdere
  • Sund Bisidder Guides til håndtering af sundhedsfaglige problemstillinger
  • Adgang til klippekort med sundhedsfaglige bisiddertimer
  • Adgang til rabat på gruppeforløb

Når der tages hånd om medarbejderes trivsel, fremmer det arbejdsmiljøet og bidrager til velfungerende og effektive medarbejdere. Den udvidede tryghedspakke starter med et introduktionsopkald, hvor samarbejdet mellem virksomheden og Sund Bisidder etableres. Hernæst udarbejder vi i fællesskab en plan over din virksomheds- og medarbejderes behov for sundhedsfaglig støtte til at håndtere sygdomsforløb.

Individuel vejledning

Den udvidede tryghedspakke inkluderer individuel vejledning til udvalgte medarbejdere. Vejledningen tildeles medarbejdere efter virksomhedens ønsker. Vi varetager medarbejderens problematikker, og tager hånd om deres situation. Derved bidrager vi med en øget tryghed til dine medarbejdere.

Sund Bisidderguides

Virksomhedens medarbejdere kan tilgå Sund Bisidders guides på hjemmesiden. Formålet med Sund Bisidder guides er at støtte medarbejderne ved blandt andet smertehåndtering, søvn, aktivitetsniveau, kost, hospitalsindlæggelse og samarbejdet med pårørende. Derudover vil der løbende være dialog med din virksomhed hver måned. Sund Bisidderguides er lavet specifikt med fokus på medarbejdernes tryghed og behov for øje.

Mulighed for Sund Bisiddertimer

Med Den udvidede tryghedspakke får virksomheden mulighed for at investere i Sund Bisiddertimer til håndtering af individuelle sygdomsforløb. Dine medarbejdere bliver guidet igennem et sygdoms- og behandlingsforløb. Medarbejdere får ligeledes muligheden for at tilkøbe Sund Bisiddertimer til personliganvendelse – til sig selv eller sine pårørende. Medarbejderne får støtte, koordinering deres aftaler, hvor Sund Bisidder agerer som kritiske ører og øjne, der sørger for, at sygdoms- og behandlingsforløbet forløber så effektivt og retmæssigt i forhold til medarbejderens problemstilling.

Rabat på oplæg, gruppesamtaler og workshops

Den udvidede Tryghedspakke giver din virksomhed rabatter på oplæg, gruppesamtaler og workshops, hvor fokus er på støtte og fasthold det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i virksomheden og blandt jeres medarbejdere.

  • Samarbejde i virksomheden med fokus på trivsel og effektivt arbejde.
  • Netværksarrangementer: Skab et forum hvor medarbejderes netværk inviteres til en workshop med fokus på balancen mellem privatliv og effektiv arbejdstid.

Yderligere information

Antal medarbejdere

0-5, 6-10, 11-25, +25

Varenummer (SKU): N/A Kategori: