Gratispakken

 
 

0.00 DKK Ekskl. moms

Med Gratispakken modtager du Sund Bisidderguiden til Den effektive en lægesamtale. I guiden får du redskaber til, hvordan du kan strukturere lægesamtalen. Derudover, får du løbende nyheder fra Sund Bisidder, som kan inspirere til håndtering af sygdomsforløb.
INTRODUKTIONSTILBUD: Få et introduktionsopkald fra Sund Bisidder, hvor vi afklarer dit aktuelle behov for koordinering af sygdomsforløb

 

Beskrivelse

Ved at tilbyde dine medarbejdere at få værktøjer, mindsker du deres fysiske og psykiske fravær

  • En Sund Bisidder guide til Den effektive lægesamtale
  • Gode råd og vejledning til håndtering af sygdom på mails
  • Introduktionstilbud: Få en halv times introduktionsopkald, hvor du kan få en afklaring af dit behov for Sund Bisidder

Sund Bisidder guiden Den effektive lægesamtale, giver dig overblik over emner, som kan bidrage til en effektiv lægesamtale. Guiden er til forberedelse og noter ved en lægesamtale. Der er mulighed for at sætte sit eget præg på guiden, så den er tilpasset dit behov for forberedelse og noter. Du får mulighed for et effektivt samarbejde under lægesamtalen, som bidrager til starten på et trygt sygdoms- eller behandlingsforløb.

Med Sund Bisidders Gratispakke får du løbende oplysninger og invitationer pr. mail, som kan være relevant for dig og din virksomhed.

Benyt dig af introduktionstilbuddet allerede nu, hvor du kan blive afklaret om dit aktuelle behov.

 

Få mere ud af Sund Bisidder

Hvis du løbende vil have en sundhedsfaglig bisidder tilknyttet din virksomhed, så læs mere her om muligheden for at købe Tryghedspakken og Den udvidede Tryghedspakke.

Kategori: