Tryghedspakken

 
 

500.00 DKK2,000.00 DKK Ekskl. moms

Sund Bisidders tryghedspakke er for dig, som ønsker et velfungerende personale – dig som ønsker at minimere risikoen for lange sygemeldinger. Tryghedspakken fungerer som en struktureret service for medarbejdere, der er berørte af kronisk-, kritisk- og kompleks sygdom. Sund Bisidder tilbyder din virksomhed en gennemgående kontaktperson, som bidrager med sundhedsfaglig viden, et praktisk, systematisk overblik. og som forholder sig kritisk til sygdomsforløb på vegne af dine medarbejdere.

Ryd

Beskrivelse

Hvad får din virksomhed ud af Tryghedspakken?

Ved at tilbyde dine medarbejdere konkrete værktøjer, mindsker du deres fysiske og psykiske fravær:

  • Introduktionsopkald fra Sund Bisidder
  • Individuel vejledning til udvalgte medarbejdere i virksomheden
  • Planlægning af din virksomheds behov for sundhedsfaglig rådgivning
  • Adgang til Sund Bisidder Guides til håndtering af sundhedsfaglige problemstillinger
  • Adgang til klippekort med sundhedsfaglige bisiddertimer

Med Tryghedspakken får du et introduktionsopkald, hvor vi udarbejder en plan for initiativer, som dækker virksomhedens behov. Den individuelle vejledning tildeles udvalgt(e) (nøgle)medarbejdere. Virksomhedens medarbejdere kan tilgå Sund Bisidders guides på hjemmesiden. Formålet med Sund Bisidder guides er at støtte personalet ved blandt andet smertehåndtering, søvn, aktivitetsniveau, kost, hospitalsindlæggelse og samarbejdet med pårørende. Derudover vil der løbende være dialog med din virksomhed hver måned.

Individuel vejledning

Tryghedspakken inkluderer individuel vejledning til udvalgte medarbejdere. Vejledningen tildeles medarbejdere efter virksomhedens ønsker. Vi varetager medarbejderens problematikker, og tager hånd om deres situation. Derved bidrager vi med en øget tryghed til dine medarbejdere.

Sund Bisidderguides

Virksomhedens medarbejdere kan tilgå Sund Bisidders guides på hjemmesiden. Formålet med Sund Bisidder guides er at støtte medarbejderne ved blandt andet smertehåndtering, søvn, aktivitetsniveau, kost, hospitalsindlæggelse og samarbejdet med pårørende. Derudover vil der løbende være dialog med din virksomhed hver måned. Sund Bisidderguides er lavet specifikt med fokus på medarbejdernes tryghed og behov for øje.

Mulighed for Sund Bisiddertimer

Med Tryghedspakken får virksomheden mulighed for at investere i Sund Bisiddertimer til håndtering af individuelle sygdomsforløb. Dine medarbejdere bliver guidet igennem et sygdoms- og behandlingsforløb. Medarbejdere får ligeledes muligheden for at tilkøbe Sund Bisiddertimer til personliganvendelse – til sig selv eller sine pårørende. Medarbejderne får støtte, koordinering deres aftaler, hvor Sund Bisidder agerer som kritiske ører og øjne, der sørger for, at sygdoms- og behandlingsforløbet forløber så effektivt og retmæssigt i forhold til medarbejderens problemstilling.

Yderligere information

Antal medarbejdere

0-5, 6-10, 11-25, +25

Varenummer (SKU): N/A Kategori: